Familjefotografering med Ida!

Hej alla mina kära läsare! Hoppas att ni har en fantastisk dag och har haft en härlig Midsommar! Jag tänkte berätta lite om en fotograf som heter Ida Bygdén som sysslar med familjefotografering och fotograferar allt som innefattar familj! Ida Bygdén och Ida Bygdén Photografy som hennes företag heter ställer upp mycket och fotograferar både bröllop, gravida kvinnor samt barn och familjer tillsammans.

Jag kom i kontakt med Ida Bygdén Photografy när jag och min min fick vårat första barn, som ni säkert sett i mina tidigare inlägg på min blogg ni som följer mig! Vi kände att vi verkligen ville göra något fint och extra nu när vi äntligen fått ett barn ihop! Och detta hade vi planerat sedan början av min graviditet. Vi tyckte att det skulle bli fint att göra lite familjefoton ihop, och dessutom kommer det bli väldigt kul och roligt för vår fina dotter när hon växt upp, att se tillbaka på foton från när hon bara var en liten bebis!

Ni som följer mig och min blogg har nog sett hur fina bilder det blev! Och Ida Bygdén var en så härlig person, otroligt lätt att samarbeta med! Hon hade dessutom så himla fina idéer och tips på hur vi skulle lägga upp fotograferingen med miljöer, bakgrunder, känslor och allt därtill!

Ska inte skriva allt för mycket nu men tycker absolut att ni som är intresserade av att ta till exempel bröllopsfoton, eller familjefoton, absolut ska ta kontakt med denna fotograf! Hon är fantastisk!

För övrigt så hoppas jag att ni mår jättebra! Ta hand om er så hörd vi snart igen!