Hittade helt rätt festlokal

God eftermiddag, god eftermiddag och hjärtligt välkomna hit! Nu när arbetsdagen lider mot sitt slut tänkte jag hinna med att skriva ett inlägg till er. Tanken är att det ska handla om företaget Ekoteket Sverige AB, vilket är företaget som hjälpte mig med festlokal i Halmstad.

När jag och min kompis skulle ha en fest för att vi båda hade fyllt 25 år, vi ville fira det på bästa sätt och ville därför hyra en festlokal i Halmstad. Tanken var att festen skulle bli relativt stor då många var bjudna, därför kändes det smidigast om vi skulle vara i en lokal istället för att vara hemma hos någon av oss. Det tog oss lång tid för att vi skulle hitta den rätta festlokalen, vi hade ett par alternativ som skulle fungera bra men det slutade med att vi valde en lokal hos det här företaget. Vi fick komma och kolla på lokalen innan festen för att vi skulle kunna planera kvällen på bästa sätt, vilket var väldigt skönt. På så sätt blev det lättare för oss att föreställa oss festen och även planera allt på bästa sätt. Jag och min kompis fick möjligheten att köpa utsmyckning och dekoration. Det fanns bra utrymme för att servera snacks och mat, vilket vi även gjorde. Hela kvällen blev helt perfekt och lokalen visade sig vara perfekt storlek och form för vår fest. Ni kan kolla en del på bilderna som jag skickar med ifall ni vill se hur lokalen såg ut, eller om ni bara vill se bilder från vår födelsedagsfest. Jag kan dessutom rekommendera det här företaget och deras festlokal i Halmstad ifall ni har någon kommande fest, konferens, event eller liknande.