Snickra på fritiden

Hemma i Vimmerby har vi ett lokalt snickeri som erbjuder olika typer av hantverk. Jag är själv en hobbysnickare och har god kontakt med Pinea EF. Jag håller mest på för skojs skull, som pensionär har man mycket tid att spendera. Jag brukar göra trägubbar åt barnbarnen som tycker de är fina. I övrigt gör jag enklare åtgärder på trasiga möbler och andra träsaker. Om exempelvis en lampfot går söner kan jag laga det, eller om ett träbord behöver åtgärdas eller om stolsbenet går itu så kan jag fixa det också. Jag har material och hjälpmedel för att genomföra enklare typer av snckeriåtgärder hemma och för vänner. I Mönsterås, i snickeriet som jag nämner ovan, utför de en rad olika åtgärder för både privata kunder och företag som söker sig till dem för olika typer av åtgärder. Det kan vara alltifrån renovering av vissa bord eller stolar till att de har en idé om en viss design på ett bord som de vill skapa med hjälp av snickeriet. Pinea har några olika snickerier i Mönsterås, Nybro och Vimmerby. Jag vänder mig alltid til de lokala snickerier vi har i bygden och då har valet, naturligt, fallet på Pinea på grund av deras kompetens och noggrannhet som alltid garanterar goda resultat och således en nöjd kund. Pineas snickerier har fackmannamässiga tjänster där hantverkarna har god kontakt med kunden för att garantera goda resultat.

Du gillar kanske också...