Laserbehandlingar I Vänersborg

Hej på er, jag hoppas ni mår kanon! Tänkte rekommendera en salong som sysslar med olika laserbehandlingar i Vänersborg!

Jag har haft mycket problem med att jag stört mig väldigt mycket på gamla stora ärr som jag har, som ni som följer mig och min blogg troligtvis redan vet. Jag har speciellt haft mycket problem och bekymmer angående ett gammalt stort ärr som jag hade på mitt ena ben som jag då fick efter jag var med om en krasch med min gamla moped.

Jag gick till denna salong som heter Dermasalongen för jag läst om att de sysslade med hudbehandlingar med laser bland annat, och jag tog kontakt med företaget för att fråga om de gör behandlingar på ärr och liknande hudåtkommor. De gjorde dem och jag gjorde ett besök på salongen för att ifrågasätta hur det skulle gå till, priser, hur lång tid det skulle ta med mera.

Mitt ärr är nu idag inte synligt, och jag är så himla glad att jag gjorde detta! Jag har under så lång period av tid tyckt att det varit jobbigt och obekvämt att visa mig i klänning, shorts och kjol, just för att de är så många som tittar och frågar vad som hänt. Nu är jag idag så mycket mer fri och fullt bekväm och trivs så himla bra i alla sorters kläder! Detta har ju minskat så många bekymmer och problem för mig i vardagen och på fritiden, och har verkligen gjort livet en hel del enklare.

Jag rekommenderar därför alla er som har några som helst problem eller bekymmer kring olika sorters hudåtkommor, att ta kontakt med detta företaget!

Du gillar kanske också...