Bra städare i och runt Stockholm

Hejsan! Skulle vilja tipsa om ett städföretag som heter Hi Cleaners AB som är ett företag som sysslar med allt vad det gäller städ. De som jobbar här på Hi Cleaners gör allt vad gäller både hem-, flytt- samt kontorsstädning i och runt omkring Stockholm. Några städer som de befinner sig i och kan hjälpa till i är till exempelvis Vallentuna, Solna, Järfälla samt Bromma. Det är bara några exempel, om ni kontaktar företaget för att ni behöver hjälp någon annanstans i eller runt Stockholm så är de säkert väldigt flexibla till att hjälpa till där också.

Jag kontaktade Hi Cleaners AB för att jag behövde hjälp med att städa ur en lokal som jag hade haft en studentfest i. Jag förklarade att det var väldigt stökigt och att det var ganska stort, men det var inga som helst problem eller bekymmer för dem som jobbar på detta företag.

Det började med att jag då först och främst lade en offertförfrågan där jag fyllde i mina kontaktuppgifter samt även mitt ärende, det vill säga vad jag behövde hjälp med samt även ett personligt meddelande till företaget om just mitt behov av städhjälp

Det var väldigt okomplicerat och flöt på väldigt smidigt! Därför skulle jag nu vilja att rekommendera detta grymma städföretag om nu ni också behöver hjälp eller liknande kring diverse städtjänster!

Du gillar kanske också...