Bästa frisörsalongen i Stockholm!

Hej alla mina läsare! Hoppas ni mår bra. Jag har fått frågor av flera av er angående vilken frisör jag går till, så tänkte göra ett litet inlägg om detta. Jag tänkte även rekommendera er som vill ha tips på en bra frisör att gå till att besöka Beauty by Us, som jag alltid går till här i Stockholm!

Förutom att det ligger väldigt centralt i Vasastan i centrala Stockholm och är väldigt lätt att hitta till, så är de verkligen väldigt duktiga och kunniga på hår! Ni som bor i eller runt omkring Stockholm borde absolut ta och göra ett besök på denna salong! De tar alltid hänsyn till en som kund och gör verkligen sitt bästa för att man som kund ska bli så nöjd som det bara går.

Jag har gått till Beauty by Us sedan jag flyttade till Stockholm i höstas och redan efter första besöket så visste jag att det är hit jag kommer fortsätta gå så länge som jag bor kvar i Stockholm!

Förutom att de är väldigt erfarna och kunniga på hår som är de väldigt lätta att prata med, och väldigt engagerade i en som kund hos dem.

Sist gjorde jag blonda slingor och jag som redan har haft mycket problem med slitage på håret var lite orolig på om jag kunde göra detta. Det behövde jag inte var för det visade sig att de hade alla möjliga produkter av bästa kvalité för att skydda och vårda håret, som de självklart applicerar i samband med att man gör förändringar i håret som kan vara utmanande för ens hårkvalité.

Tänkte avrunda detta inlägg med att rekommendera denna salong till er som följer mig och läser detta inlägg! Ni kommer inte bli besvikna! Hoppas ni för övrigt har haft en toppen helg och får en underbar vecka! Ha det gott!

Du gillar kanske också...